Muovi-haarniskoista käyty keskustelua Facebookissa (arkistointimielessä linkitetty)

Taisteluvälineet, niiden rakentaminen.
Avatar
Nubbis
Herttua
Viestit: 631
Liittynyt: Keskiviikko, 20.05.2009 12:59
Paikkakunta: Vanda

Muovi-haarniskoista käyty keskustelua Facebookissa (arkistointimielessä linkitetty)

Viesti Kirjoittaja Nubbis » Sunnuntai, 10.06.2018 11:52

Linkitän tänne Facebookissa käydyn keskustelun muovin käytöstä kovetetun nahan sijasta jotta löytyy arkistoituna jostain muualta kuin facen syövereistä.

:!:
https://www.facebook.com/groups/2634361 ... 299078719/
:!:

Alotusviesti:
"Nyt vähän metsäpalovarotuksista huolimatta leikin vähän tulella.

Mitä jos PVC-muovit lisättäisiin sallittuihin haarniska-materiaaleihin seuraavin säännöin 1) vastaava paksuus kuin kovetetulla nahalla eli 3mm 2) muovi tulee olla päällystetty siten että haarniska näyttää "autenttiselta" haarniskalta esim nahalla tai kankaalla?

Tähän olisi mielestäni useampikin hyvä syy, ehkä päälimmäisimpänä se miten hankalaa on saada käsiinsä sohu-standardeja täyttävää nahkaa. PVC-on helpommin saatavilla, halvempaa ja helpommin käsiteltävää kuin nahka. Lisäksi muovi kestää kosteutta paremmin eikä pehmene ajan myötä kuten nahka. Väittäisin myös että nahalla päällystetty muovibraceri näyttää paremmalta kuin 90% nahkatakki/nahkasohva bracereista.

Mitään suoranaista peliteknistä etua muovista tuskin saisi, nahka olisi edelleen joustavampaa sekä potentiaalisesti kevyempää mutta kynnys tehdä/hankkia haarniskaa kyllä tippuisi porukalla ja näin ollen vähentäisi haarniskan pay2win arvoa.

Tämä ei oo mikään sääntömuutosehdotus mutta ois kiva jos sais vähän ajatuksia että miksi/miksi ei. (Toki jos asetarkastajat voi suoralta kädeltä sanoa että voivat päästää hyvin tehdyt muovisuojat läpi niin ois jepa 😉 )
"

AP:n myöhemmin postaama viesti testiversiosta:
"Läpinäkyvyyden vuoksi:

Tossa nyt on prototyyppi A. Valmistettu 120mm PP viemäriputkesta (seinämäpaksuus vähän päälle 3mm). Paino 295 grammaa. Maalattu ruskeaksi ja piti vetää mattalakka pintaan mutta ostin vahingossa kirkasta joten vedin sen pintaan ja karhensin vähän hiekkapaperilla. Tänään testaillaan vähän treeneissä miten eroaa kovetetusta nahasta.

Kuva"

Tänne saa postata tiivistelmiä aikaisemmassa keskustelussa käydyistä pointeista sekä jatkaa edelleen keskustelua haarniskasäännöistä.
Uudenmaan Liitto - Reilua porukkaa; paskaa seuraa

Palaa sivulle “Aseet ja panssarit”