Mistä nahkaa?

Taisteluvälineet, niiden rakentaminen.
Avatar
Isokisu
Kreivi
Viestit: 495
Liittynyt: Perjantai, 05.01.2007 20:09
Paikkakunta: Kuopio

Mistä nahkaa?

Viesti Kirjoittaja Isokisu » Keskiviikko, 14.08.2013 22:59

Moe !!

Olisi tarvetta tilata (parkki)nahkaa erilaisiin projekteihin, mm. keskiaikakenkiin, mahd. vyöhön ja ties mihin. Camulosinkin piiristä moni röhkii sopivan nahan perään, yksi haluaa nahkaa puukontuppiin ja pojilla on jotain jännää keskenään tekeillä.

Mistä olette tilanneet nahkaa, mikä on ollut hintataso ja kuinka palvelu on pelannut? Onko kukaan tilannut ulkomailta? Olen tähän mennessä hankkinut parkkinahkani lähinnä onnekkaiden sattumusten kautta, joten kaupasta ostaminen on ihan uutta. :)

T: Nahkakisuli
"Ken ei käy miekan mittelöhön,
lähe kalvan katselohon,
sen minä siaksi laulan,
alakärsäksi asetan."

- Kalevala 3:275
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 346
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mistä nahkaa?

Viesti Kirjoittaja pt » Keskiviikko, 14.08.2013 23:57

Kemin nahkatarvike http://www.keminnahkatarvike.fi/index.htm toimittaa kaikenlaisia kasviparkittuja naudannahkoja (mukaanluettuna jämäkkää ja paksua kengänpohjanahkaa) plus poroparkkia, mistä on kiva tehdä nahkavaatteita. Nopea ja hyvä palvelu, tilasin täältä vastikään. Hinnat keskitasoa.

Laederiet http://www.laederiet.dk/ ja Slöjd-detaljer http://www.slojd-detaljer.fi/ postimyyvät ulkomailta käsin, jälkimmäinen suomen kielellä. Laederiettia kai alan ihmiset suosivat, ei mikään halpa varsinaisesti ole.

Lapuan nahalta http://www.lapna.fi/ on aiemmin tilattu nahkoja mutta ei enää muutamaan vuoteen ja nettisivujen perusteella ovat ehkä suuntautuneet pois keskiaikaväkertäjien tarpeista.

Lisäksi Suomessa on useampia pienempiä nahkapuljuja joista saattaa saada etenkin kakkoslaadun nahkoja tosi halvalla, mutta näitä joutuu aina jahtaamaan kun eivät yleensä omaa nettisivuja tai suuntaudu vähittäiskauppaan. Saa vinkata jos tietää!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aseet ja panssarit”