Maahinkaisen rekrytointi SH2023!

Kaikki rekrytointi tänne. Esim ryhmään haku, uuden ryhmän muodostaminen, ryhmien lisäjäsenten haku, jne.

Valvoja: Ylläpito

Avatar
ZamboNet
Rautasydän
Viestit: 3505
Liittynyt: Lauantai, 29.07.2006 14:37
Paikkakunta: Jyväskylä

Maahinkaisen rekrytointi SH2023!

Viesti Kirjoittaja ZamboNet » Lauantai, 01.04.2023 15:59

Hei tuleva Maahinkainen!

Oletko etsimässä haastavaa ja palkitsevaa uraa tai pätkätyötä dynaamisessa tiimissä? Maahinkainen etsii juuri sinua! Etsimme lahjakkaita ja kunnianhimoisia yksilöitä, jotka ovat innostuneita kehittämään taitojaan ja luomaan merkittävää vaikutusta sotahuutokentällä.

Työmme keskittyy pahimpien paikkojen hanskaamiseen sotahuudon tulisimmissa polttopisteissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana skenen yhdessä vanhimmista, innovatiivisimmista ja tunnetuimmista brändeistä.

Haluamme tiimimme olevan monimuotoinen ja inklusiivinen, joten rohkaisemme kaikkia hakijoita hakemaan riippumatta taustastaan, kokemuksestaan tai koulutuksestaan. Tärkeintä on, että olet motivoitunut, valmis oppimaan uutta ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (0€/kk), kannustavan työympäristön (pääset mukaan skenen halutuimpiin bileisiin - MaahinkaisGaalaan tm) ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Jos haluat liittyä joukkueeseemme ja olet valmis haasteeseen, ole yhteydessä Komentaja Juuso Marttilaan (esim FB tai discord)!

Kiitos, ja toivomme kuulevamme sinusta pian!

Ystävällisin terveisin Maahinkaisen puolesta,
Sampo "Rautasydän" Immonen

Palaa sivulle “Värväys”