Normannitoverini! Mitä tuotte tälle vuodelle?

Valvoja: Ylläpito

Viestiketju Lukittu
Avatar
Minardil
Herttua
Viestit: 657
Liittynyt: Tiistai, 21.03.2006 13:22
Paikkakunta: Tampere

Normannitoverini! Mitä tuotte tälle vuodelle?

Viesti Kirjoittaja Minardil » Lauantai, 02.07.2011 13:33

Voi veikkoset, oi! Tämänvuotinen armeijajako on varsin messevä. Peruskaavan mukaisesti, kertokaapa hieman omasta setistänne tälle vuodelle.

Possut ovat tänä vuonna vähemmän pehmeitä kuin viimeksi. Taisteleva pääluku on 33 ja siitä ei turhaa jamppatuutikkia löydy. Reilusti yli puolet on useamman vuoden veteraaneja ja ne muutamat uudemmatkin tuttavuudet ovat asenteella mukana. Ensikertalaisia mukana on yksi (1). Treenaaminen jäi nesteytysharjoitteluun mutta porukan henki on kivikova, tämä sakki jaksaa tapella loppuun asti ja vielä pari kertaa sen jälkeenkin.

Varustus on YLLÄTTÄEN äärikevyt, mutta aseistus on parantunut. Kolmimetrisiä keihäitä löytyy parikin, kilpiä hieman viime vuotta enemmän, jousia ja hilpareita yhä varsin massiivisesti. Meillä on yhä Sotahuudon taitavin jousiporukka, vaikka jousia ei enää olekaan ihan yhtä paljon kuin ennen.

Tänä vuonna komento-organisaatio myös tehdään ennen lauantai-iltaa! Meillä on kaksi blokkia: Potka ja Pekoni (plus ehkä salareservi Palttu). Potka on erikoiskommandoryhmä, joka koukkaa, juoksuttaa, kikkailee ja hiipparoi parhaiden possuperinteiden mukaisesti.

Supersotilasryhmä Bacon Boys on possujen vastine täsmäohjatulle rynnäkköohjukselle. Panssaria on enemmän kuin Potkalla ja iskuvoimaa oikein rapsakasti. Tavoitteena on liikkua nopeasti ja paikan tullessa iskeä rynnäkkö vihollisen heikkoon kohtaan. Sitten joko pusketaan läpi tai kuollaan eeppisesti, tai irtaudutaan ja toistetaan. Pitkälliseen kilpimuurijynkytykseen ei ole kykyä, mutta tämä porukka ei pelkää kontaktia (ainakaan itseään pienempiin ja heikompiin). Suoraan päin ei mennä, mutta kyljestä koska vaan.

Lisäksi huhuja on kuultu supersalaisesta hyperoperaattoreiden eliittiryhmästä, joka tunnetaan vain koodinimellä "Furz." Kuolan Schwarzia ja Maahinkaisen Ykköstä vastaava ryhmä saattaa kyetä älyttömiin sankartöihin tai käsittämättömiin kämmeihin. Mutta huhut ovat vain huhuja, ja niiden levittäjät tuppaavat katoamaan.
Hän-joka-pukeutuu-lippuihin. Esikuolija.
Your Tapio is free. See him run in the distance.
The Camulos Way - Liian monimutkainen, mutta aika kova.
Ei karvoja ja paljon limaa - The Camulos Way
Camulos - Enemmän nuolia ja sloganeita kuin kellään!
ALL HAIL THE MIGHTY CELESTIAL!
Avatar
gobliini
Kreivi
Viestit: 477
Liittynyt: Tiistai, 27.02.2007 19:39
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja gobliini » Lauantai, 02.07.2011 14:39

Ulfnar tuo vajaat 30 ärtynyttä taistelijaa. Pitkälti samaa sakkia kuin ennekin ja suurimmalla osalla huutoja takana. Uusia on kuitenkin lähes puolet, mutta tästä poppoosta harvaa voi uudeksi kuvitella. Taitotaso on suhteellisen korkealla ja yhteishenki ja simahuuru on rautaa.

Tyyli on edelleen se agressiivinen päällehönkiminen oli se sitten edestä sivusta tai selästä. Staattinen linja ei todellakaan meidän vahvuuksia, joten näissä tilanteissa joko mennään yli tai pakkia jos on kovaa tulossa.

Varustustaso on keskiraskaan ja raskaan välillä, pitkiä keihäitä muutama ja hilpareita pieni läjä. Kilpi+miekka taitaa yleisin varustus olla.

Tarkempaa ryhmäjakoa ei viellä ole, mutta todennäköinen koostumus on iso 1, pikku kakkonen ja johto&reservi. Reservi on tarkoitus käyttää pamahtamaan vihollisen rivistä läpi hiemankin haparoivasta kohdasta tai paikata omia tappioita/heikkoa kohtaa hyvin nopeasti kontaktin otosta.
Avatar
Rumaahinen
Kreivi
Viestit: 277
Liittynyt: Lauantai, 31.01.2009 23:33
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Rumaahinen » Lauantai, 02.07.2011 14:57

Jeesukset tuovat keihäät. Meillä taitaa olla kaikilla 3+ sohun kokemus ja ankara harjoittelu takana. Mitä kaoottisempi ja sekasortoisempi tilanne sitä paremmin meillä yleensä menee.
Avatar
Isokisu
Kreivi
Viestit: 495
Liittynyt: Perjantai, 05.01.2007 20:09
Paikkakunta: Kuopio

Ralliraitaa pakaraan!

Viesti Kirjoittaja Isokisu » Lauantai, 02.07.2011 21:16

Moe !!

Jos luoja suo, niin tuon tullessani kasan vyöviirejä normanneille. Väsään niitä ahkerasti, enkä ole mokaillut edes kovin montaa kertaa. :)

Varmistaakseni että olen jälleen kerran laskenut asioita persiilleen, kysyisin komentajien päälukua. (Camulosilta en kysy, mie tiedän jo: oikea ja vasen kinkku.)

Jo kolmantena vuonna peräkkäin Camulos jytyyttää ympäriinsä sinipohjaisella vaakunalla, tällä kertaa tosin sinisen ja valkoisen sekaan on joku roiskinut jotain punaista...varmaan mansikkahilloa.


T: Hellekisuli
"Ken ei käy miekan mittelöhön,
lähe kalvan katselohon,
sen minä siaksi laulan,
alakärsäksi asetan."

- Kalevala 3:275
Avatar
tiarAnon
Sotalordi
Viestit: 1379
Liittynyt: Torstai, 23.02.2006 14:47
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja tiarAnon » Sunnuntai, 03.07.2011 20:24

Entalialla on aikalailla sama setti kun viimevuonna: ihan ok määrä panssaria, kymmenisen keihästä, pari hilparia, lähinnä pieniä kilpiä ja kiukkuinen skirmish-osasto. Emme tule ottamaan minkäänlaista linjavastuuta, kun ei siihen rahkeita ole, joten jos joku niin kuvitteli, kannattaa korjata se kuvitelma nyt, niin ei tarvitse sitten paikan päällä äheltää.
It'll be awesome.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Normannit”