Episode 3 - Pukukilpailun Pojan Koston Paluu

Hauhon Härkälinnalla 12.-14.8.2011 (http://nivaro.fi/fantasybattle)
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Episode 3 - Pukukilpailun Pojan Koston Paluu

Viesti Kirjoittaja Azor » Torstai, 21.07.2011 16:12

Hyvät naiset, herrat ja oudot olennot käsityskyvyn tuolta puolen,

Fantasy Battlen skenaarioista saa taistelupisteitä, mutta kuten ennenkin, ei me mitään taisteluiden voittajia palkita. Sen sijaan kouriintuntuvia palkintoja ja Todellisen Voittajan -titteleitä jaetaan taas legendaarisessa PUKUKILPAILUSSA!

Kuva
Pukukilpailun voittaja epäkuolleiden sarjassa: Khamul (FaBa I)

Jokaisesta kuudesta armeijasta kaivetaan esiin yksi voittaja. Tee omaperäinen, hieno, kiiltävä, päheä, asenteellinen tai muuten vaan hauska asustus ja kiinnitä armeijasi NPC-hahmon huomio (joka ilmoittaa sinut kilpailuun). Osallistuja myös pääsee/joutuu kertomaan kaikelle fantasiakansalle hahmonsa tarinan ja promoamaan ankarasti, miksi juuri hänen kuuluu voittaa!

Ei muuta kun väkertämään Hienouksia ja voit voittaa kanssaolentojesi jakamattoman ihailun lisäksi todella uniikkeja ja haluttuja palkintoja.

***

Ohessa vielä kertauksena eri armeijoiden proppausohjeita, joita voi luovasti tulkita haluamallaan tavalla. Vaatimuksena on vähintään joku värin mukainen proppi, vaikka huivi tai käsinauha, jos ei muuta. Taasen muiden armeijoiden värejä tulisi pyrkiä välttämään. Lisätietoa kotisivulla.

1. Lumenor (väri: purppura)
Lumenorin ritarin tai asemiehen proppauksessa toimii perinteinen Sotahuutovarustus hyvin, kuten rengaspaita ja metallikypärä. Lumenorin joukoissa palvelee nykyisin sotureita kaikista maailman kansoista, jotka ovat menettäneet maansa Enkelille: kaapuihin verhoutuneita Kolminaisuuden (soturi)pappeja, aseenkantajia, pakolaisia tuhoutuneesta Camorrasta ja noidanmetsästäjiä.

2. Covenant (väri: sininen)
Covenantlaiset verhoavat usein kasvonsa. Turbaanit ja beduiini-tyyliset varusteet ovat yleisiä. Heillä voi olla riveissään vähäisiä aavikkohenkiä ja muita mystisen etelän olentoja. Vahvuudessa voi olla raskaasti panssaroituja eliittisotureita, kuin kevyttä pyjamaveikkohöttöä ja etelän merirosvoja.

3. Demonit (väri: musta)
Demonin ulkomuoto riippuu siitä, minkä tunteen kautta se on ottanut ihmisen hallintaan: vallanhimoiset ja ahneet camorralaiset kauppiaat voivat olla ylivedetyn ylellisiä, röyhelöisiä, keisarillisia. Mikäli tunnetila, jota demoni on hyödyntänyt, on pelko tai raivo, voi syntyä mielettömiä, käsittämättömiä, rajantakaisia otuksia. Demoneita yhdistävät mustat vaatteet, vääristymät, epäsymmetriä, kierous (sekä Väkivaltiaan lanseeraama Erotiikka, mitä se ikinä tarkoittaakaan...)

4. Norretia (väri: punainen)
Norretialaiset suosivat viikinki-, barbaari- ja kelttityylisiä varusteita ja isoja aseita. Helpoin proppaus lienee mennä paidattomana sotamaalit leiskuen. Norretian uskonto on luonnonpalvonta, joten kaikenlaisia hirvensarvia, pääkalloja ja taikakaluja voi roikkua sotureiden vyötäisillä.

5. Örkit (väri: vihreä)
Örkkien varustus koostuu sotasaaliista, omista rujoista tekeleistä ja jopa Magiasotien aikaisista laitteista, jotka on karusti ja käytännössä vain hyvällä tuurilla saatu jotenkin toimimaan. Yhtenäistä on örkkien vihrevä iho (voi olla myös tummahko). Örkeillä voi olla liittolaisinaan erilaisia magian kierouttamia "hirviöitä", joiden proppauksessa vain mielikuvitus on rajana, esim. peikkoja, mutantteja -- rupisia kasvoja ja karvaisia käsiä.

6. 103. Divisioona (väri: valkoinen... eli valkoinen)
Epäkuolleiden armeijan selkäranka ovat heidän johtajiensa nostama kaikkien tuntema zombie-höttö, joka tunnetaan vain numeroina: tekoverta, riekaleisia vaatteita ja hajonneita panssareita. Vaihtoehtona ovat myös raskaampi, armeijan kiinteämpi, osasto: tuhatvuotiset, epäinhimilliset, soturit kalpeine kasvoineen ja goottilaisin varustein. Kaikenlaiseen kauhukuvaston materiaaliin kannattaa lähteä: käärittyjä kasvoja ja raajoja, lepattavia leipeitä, ilkeän näköisiä tekohampaita jne.
Avatar
Joni
Kreivi
Viestit: 252
Liittynyt: Keskiviikko, 10.12.2008 01:12

Viesti Kirjoittaja Joni » Perjantai, 22.07.2011 13:59

Eikös Kulta enää ole Demonien väri? Kuinka minä saan mitään mustaa sopimaan kukkamekkoni kanssa?
Joni kirjoitti:Spitaaliset ovat älyttömiä, kovia Sotureita.
Par kirjoitti:Ihan naaman perusteella sanoisin sinuksi!
Avatar
Serea
Kreivi
Viestit: 322
Liittynyt: Maanantai, 12.03.2007 22:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Serea » Perjantai, 22.07.2011 14:23

eikös se ollut musta (kulta)? Eli olettaisin että kukkamekkosi on ok.
Pieni, viaton ja paha suustaan...
Avatar
Joni
Kreivi
Viestit: 252
Liittynyt: Keskiviikko, 10.12.2008 01:12

Viesti Kirjoittaja Joni » Perjantai, 22.07.2011 16:01

Serea kirjoitti:eikös se ollut musta (kulta)? Eli olettaisin että kukkamekkosi on ok.
Sitä minäkin, mutta mietin miksei se lue tässä. Toisaalta... on se kukkahame kyllä sen verran kiero, että vain demoni voi sellaista käyttää Eroottisesti :twisted:
Joni kirjoitti:Spitaaliset ovat älyttömiä, kovia Sotureita.
Par kirjoitti:Ihan naaman perusteella sanoisin sinuksi!
Avatar
Serea
Kreivi
Viestit: 322
Liittynyt: Maanantai, 12.03.2007 22:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Serea » Perjantai, 22.07.2011 18:04

Erotiikkaa!!!

Mä sain muuten tän kisan takia niin ison ispiraation että itseäkin pelottaa, mitä syntyy. Toivottavasti jotain hienoa.
Pieni, viaton ja paha suustaan...
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Perjantai, 22.07.2011 20:56

Mustaa kultaa! Demoneiden kakkosväri on edelleen kulta. Laita vaan kukkahame päälle, Joni. Siinä lause, jota ei ihan joka päivä pääse sanomaan.

Kuten sanottu, toivomme että armeijan pääväriä on ainakin jossain esim. hihanauha, jossei muuta.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Fantasy Battle III - Viimeinen Sinetti”