Kaari ja Koru, 5. - 7.9.

Kaikille avoin Keski-Suomen ryhmien ja treenaajien yhteinen keskustelualue

Valvoja: Ince

Avatar
N.Hirvelä
Sotahuuto '09 -järjestäjä
Viestit: 2613
Liittynyt: Torstai, 08.06.2006 18:15
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Kaari ja Koru, 5. - 7.9.

Viesti Kirjoittaja N.Hirvelä » Torstai, 24.07.2014 18:45

Nyt olisi syyskuussa luvassa rottinkitaistelua, jousiammuntaa, lasihelmien tekoa ym. Jyväskylässä!

Koska tämän foorumin käyttäjiä varmaan kiinnostaa eniten taistelutoiminta, niin tässä hieman infoa siitä:
Tapahtumassa on siis rottinkitaistelua, mahdollisesti turnajaiset tai muuta matsaustoimintaa. Paikalla voi myös auktorisoinnin (eli virallistuksen jolla pääsee matsaamaan tapahtumissa) suorittaa, kunhan siitä kertoo etukäteen. Paikalle saadaan lainahaarniskaa myös, jos siitä etukäteen ilmoitetaan, esim. minulle tähän ketjuun tai vaikka facebookissa.
Kyselin paikallisille rottinkitaistelusta kiinnostuneille päiväkäynnin hintaa, se olisi 10e ja sisältää keittolounaan (max. 10 henkeä voidaan päiväkäyntivierailijoita ruokkia muiden lisäksi).
Keskiaikaseuran tapahtumissa pukeudutaan keskiaikavaatteisiin, tämä tuskin on ongelma, sillä maahinkaistunikat ja -housut sopii hyvin tarkoitukseen. Muutenkin tapahtuma on hyvin aloittelijaystävällinen, sillä paikalle odotetaan paljon muitakin uusia harrastajia.

Allekirjoittaneelta voi kysyä lisää kysymyksiä tässä ketjussa tai muualla, alla vielä tapahtumailmoitus (ja tapahtuman löydätte facebookista sen nimellä)
Tervetuloa Hirvenkylään pitkän tauon jälkeen! Tervetuloa, arwoisa Aarnikansa! Tervetuloa tapahtumaan, jossa keskitytään jousiammuntaan, lamppulasihelmien tekoon, matsaukseen ja yleiseen yhdessäoloon tanssien, syöden ja saunoen. Lamppulasihelmien tekoa voi kokeilla kymmenkunta ihmistä itsekin muutaman tunnin ajan ja nuolia voi valmistaa vaikka koko paikalla oleva kansa (ja paronilliset myös.)

Tapahtumapaikka sijaitsee Jyväskylän keskustassa vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, mutta puitten suojassa. Jyväskylän rautatie- ja linja-autoasemalta on matkaa tapahtumapaikalle noin 2,5 kilometriä ja sen läheltä kulkee paikallisliikenteen linja-autolinja. Osallistujia voidaan myös hakea ja viedä asemalle sopimuksen mukaan. Paikan läheisyydessä on tilaa autojen paikoittamiselle. Paikalla on lattiamajoitus. Järjestäjät varaavat patjoja tai retkisänkyjä sellaisille, jotka tulevat paikalle julkisilla kulkuneuvoilla toi jonkun muun kyydissä. Voimme majoittaa tapahtumapaikalle noin 25 ihmistä, lisäksi kotimajoitusta lähistöllä on tarjolla. Tapahtumapaikan pihalle voivat halukkaat myös pystyttää teltan.

Haasteellisten keittiöolosuhteiden vuoksi lauantai-illan pidot ovatkin runsas päivällinen noutopöydästä. Voimme tarjota vaihtoehtoina kasvisruoan, muista ruoka-ainerajoituksista tulee keskustella pääkokin kanssa. Tapahtumapaikalla on käytössä sisä-WC sekä suihku ja sauna. Sauna lämmitetään lauantai-iltana. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Lemmikit on sallittu vain ulkona. Tapahtuma on luonteeltaan sivistyneen kostea.

Tapahtuma aukeaa pe 5.9. klo 20:00 ja sulkeutuu su 7.9. klo 12:00. Tapahtuma maksaa aikuisilta 35 euroa, alle 15-vuotiailta lapsilta 20 euroa, alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Myöhästymismaksu on 5 euroa. Ilmoittautuminen alkaa ma 4.8.2014 klo 18.00 ja päättyy pe 29.8.2014 klo 24.00. Maksuun sisältyy majoitus ja tapahtuman ruokailut. Helmien tai nuolien tekoon halukkailta peritään erillinen työpajamaksu.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaarijakoru@gmail.com. Viestissä tulee olla tapahtumaan halukkaan nimi ja keskiaikanimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, mahdolliset ruoka-aineallergiat, majoittuminen (toive patjasta, sängystä tai muusta erikoisjärjestelystä), mahdollinen kyydin tarve Jyväskylässä ja tieto, saako nimen julkaista tapahtuman FB-sivulla.

Tapahtumamaksu tulee suorittaa tai ilmoittautuminen peruuttaa perjantaihin 29.8.2014 mennessä Hämeen keskiaikaseuran tilille FI70 5680 0040 2682 74. Viestiosasta tulee käydä ilmi maksaja ja maksun syy. Erityisestä syystä voidaan tapahtuma maksaa tullissa käteisellä, kun siitä on sovittu autokraatin kanssa. Maksun suorittamatta tai ilmoittautumisensa peruuttamatta jättäneiltä henkilöiltä peritään tämän jälkeen tapahtumamaksu ja viivästymismaksu 5€.

Tapahtumapaikan osoite: Savelan taistelulajikeskus, Onkapannu 7, 40700 Jyväskylä

Autokraatti: rouva Magdalen
Maija-Leena Autio
kaarijakoru@gmail.com
puh. 050 3030039

Pääkokki: emäntä Kaukameeli

Jousimarski: herra Jon Knutsson ór Finnmǫrk

Marski Jolanda de Meyre
http://scafightingfinland.com/ - Tule mukaan lyömään haarniskassa kovaa, mutta turvallisesti!
http://scafightingfinland.com/forums/ Rottinkitaistelun uudet foorumit
Avatar
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33

Re: Kaari ja Koru, 5. - 7.9.

Viesti Kirjoittaja Haiden » Keskiviikko, 06.08.2014 16:19

Onko mahdollisuutta saada lainaan rottinkisettiä, jos tulee paikan päälle?
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Avatar
N.Hirvelä
Sotahuuto '09 -järjestäjä
Viestit: 2613
Liittynyt: Torstai, 08.06.2006 18:15
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Kaari ja Koru, 5. - 7.9.

Viesti Kirjoittaja N.Hirvelä » Lauantai, 16.08.2014 15:47

Juu, lainasetti on mahdollista saada kunhan siitä ilmoittaa etukäteen tarpeeksi ajoissa mulle. Otan siis vain sen verran mukaan lainatarpeita kuin mitä ennakkotietoa olen saanut tapahtumaan ilmoittautuneista jotka haarniskaa tarvitsevat.
http://scafightingfinland.com/ - Tule mukaan lyömään haarniskassa kovaa, mutta turvallisesti!
http://scafightingfinland.com/forums/ Rottinkitaistelun uudet foorumit
Avatar
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33

Re: Kaari ja Koru, 5. - 7.9.

Viesti Kirjoittaja Haiden » Maanantai, 01.09.2014 11:47

Onko liian myöhäistä enään osallistua?
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Keski-Suomen boffaajat”