89-CarinaII, Jyväskylä <-> Muurame, tai mihin pääsee

Kaikille avoin Keski-Suomen ryhmien ja treenaajien yhteinen keskustelualue

Valvoja: Ince

Avatar
olho
Sotalordi
Viestit: 1101
Liittynyt: Tiistai, 26.09.2006 20:43
Paikkakunta: Jyväskylä

89-CarinaII, Jyväskylä <-> Muurame, tai mihin pääsee

Viesti Kirjoittaja olho » Lauantai, 02.07.2011 00:45

Taas on tullut aika nostaa kytkintä, painaa kaasua ja miettiä mikä helvetti näistä polkimistä oli jarru?! Eli olhon urhea monet vuosikymmenet palvellut bensaa kevyesti litkivä automobiili olisi matkalla Sotahuutoon ensi perjantai-iltapäivästä. Yksi sylinteri imee vettä, radiokanava ei ole neuvoteltavissa, eivätkä takaikkuvat vieläkään aukea (mutta etuikkunat pysyvät jo kiinni).

Kyytiin ei oikeastaan haeta lyhyen matkan takia ketään, mutta jos joku kyydin välttämättä tarvitsee, niin otan vastaan lahjoituksia kattamaan bensakuluja. En ota mukaan kuin maksimissaan kaksi ihmistä, koska joudun todennäköisesti raahaamaan nipun boffomateriaaleja (en ole jaksanut vieläkään tehdä niitä loppuun).

Koska matka on naurettavat 13km, jotka suomalainen vaikka kävelee kamat selkään köytettynä, niin en ole todellakaan ole ketään ympäri Jyväskylää keräämässä. Että tämmöstä...

Ai tosiaan, haluan olla siellä suht aikaisin. En tiedä vielä milloin, mutta ennen eteläsuomalaisten bussikyytiä kuitenkin, eli joskus ennen kuutta, mutta kolmen jälkeen. Jos on tylsää niin ajan takaisin kotiin.

Palaa sivulle “Keski-Suomen boffaajat”