Alueen tarkoitus

Kaikille avoin Keski-Suomen ryhmien ja treenaajien yhteinen keskustelualue

Valvoja: Ince

Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Alueen tarkoitus

Viesti Kirjoittaja Azor » Sunnuntai, 16.05.2010 13:45

Hei,

PK-seudun treenipäivillä minulle esitettiin ajatus, että Keski-Suomen alue voisi hyötyä kaikille avoimesta keskustelualueesta. Ajatus on sama, kuin jo olemassa oleva PK-seudun alueella. Lupasin tarttua toimeen.

Jäi epäselväksi miten Keski-Suomi määritellään, mutta tämä todennäköisesti selkenee täällä käytevän keskustelun tuloksena. Tarvitaan myös muutama jämäkkä kaveri moderoimaan ja pitämään yhteyksiä oman privaattifoorumin ja julkisen suhteen (esim. treeneistä, muusta toiminnasta).

Katsotaan ottaako kokeilu tulta alleen.
Avatar
Ince
Herttua
Viestit: 767
Liittynyt: Torstai, 10.05.2007 12:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Ince » Maanantai, 17.05.2010 11:32

Kiitoksia ideaan tarttumisesta. Alueen tarkoitus on välttää tilanteita, joita on jo monessa eri muodossa ja yhteydessä tullut vastaan; jostain toiminnasta ilmoitetaan kerran treeneissä, maahinkaisen sähköpostilistalla tai foorumi alueella täällä, mutta paljon porukkaa jää näiden katveeseen. Monesti useakin on sanonut yrittäneensä ottaa selvää esim. asetalkoiden ajasta, paikasta ja muista säädöistä, muttei ole löytänyt foorumeilta mistään tietoa näistä. Nyt tältä alueelta toivottavasti löytää helpommin tiedon ja vältetään informaatio katkoksia.

Uusien on myös ehkä vielä selkeämpi pongata "Keski-Suomi" kuin nyt etsiä treeni osiosta tuo noita ilmoituksia. Ehdotukseni on, että tänne siirrettäisiin tuo Maahinkaisen ja Ruton harjoitus tobikki, jotka voitaisiin vielä jakaa kahtia niin että kummallekin omansa jos tarpeen. Myös mini-Maahinkainen eli nuoriso porukkamme saa nyt oman harjoitus osionsa. Iloisinta olisi kuulla myös äänekoskelaisten ja muiden toiminnasta. Ehdotukset ja keskustelun avaukset toiminnasta Keski-Suomessa ovat nekin tervetulleita.
Netin helmeilevin miekkailu blogi:
http://miekkailusta.blogspot.fi/
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Keski-Suomen boffaajat”