Yleisjärjestelyistä

Verierä on kansainvaellus- ja merovinkiajan (500-600lv) Suomeen sijoittuva bofferitaistelutapahtuma, miespolvien mittaisen suku-ja päällikkökuntien välisen vihanpidon ja vallantavoittelun eskaloitumisesta sodaksi.
Avatar
Encore
Herttua
Viestit: 661
Liittynyt: Maanantai, 26.06.2006 00:15
Paikkakunta: Helsinki

Yleisjärjestelyistä

Viesti Kirjoittaja Encore » Maanantai, 19.04.2010 23:42

Vielä tapahtuman yleisjärjestelyistä kiinnostuneille.

Leirissä toimiminen:
Leirialue löytyy Pyssyhovin edestä olevalta kentältä. Leirintäpaikkoja ei ole jaettu etukäteen. Tupakointi on sallittu pyssyhovin katoksen alla. Sisätiloissa polttaminen on kielletty.

Tapahtumapaikalla on grillikatos, jossa on mahdollista paistaa makkaraa. Pyssyhovin sisällä on takka, jossa sisälle majoittuneiden on mahdollista myös laittaa nakkeja lämpiämään. Pyssyhovissa kaikkien käytössä on myös keittiö, jossa on mahdollista laittaa ruokaa, kunhan käytetyt astiat pestään ja palautetaan paikoilleen.

Majoittumisesta Pyssyhovissa:
Pyssyhovin sali ja yläkerta on varattu sisällä majoittuvia varten, joten kenenkään ei sovi rohmuta koko tilaa itselleen, vaan yritetään kaikki mahtua siellä olemaan. Muutenkin pitäkää huoli tavaroistanne, koska lähekkäin elellessä tavarat hukkuu ja menee sekaisin. Vessoja löytyy joka kerroksesta. Peseytymistä varten käytössä on laajat suihkutilat sekä miehille että naisille. Sauna on perjantaina ja lauantaina klo 18-23. Vettä saa vessoista ja keittiöstä. Maastoon kannattaa ottaa mukaan juotavaa.

Ruokailusta:
Ruokailua ei järjestäjien puolesta ole, joten jokainen on vastuussa omasta syömisestään. Ruokaa ostettua saa Nivalan keskustasta n. 7 kilometrin ajomatkan päästä. Fiksu ostaakin viikonlopun särpimet matkalta. Keskustasta löytyy myös kaksi kebabpitseeriaa, joten on kannattavaa tehdä yhteistilauksia illalle.

Kaikille tullaan jakamaan infosohlo, jossa on tähdellisimmät tiedot tapahtumasta, osapuolista sekä tiivistelmät säännöistä ja kartta skenaarioita varten.

Vielä sellainen kiva homma tuli järjestäjien tietoon tuossa jokin aika sitten, että paikan vuokraa nostettiin tuntuvasti kaupunginisien toimesta. Tästä johtuen olisikin toivottavaa, että telttapaikan ottaneet voisivat siirtyä sisätiloihin, jotta tapahtumalla olisi enemmän katetta, sillä osallistujat mahtuvat ihan hyvin sisätiloihinkin. Toisekseen maa on vielä melko märkää, joten telttamajoituksen mukavuuskin voi olla melko kyseenalaista.

Tapahtumaan on yhä mahdollista ilmoittautua paikan päällä, mutta heidän kannattaa varautua hieman korkeampaan osallistumismaksuun 18€, johon sisältyy myös sisämajoitus.
Avatar
Lacery
Herttua
Viestit: 594
Liittynyt: Torstai, 26.06.2008 13:32
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Lacery » Perjantai, 23.04.2010 14:32

Onko lakanat ja patjat tuotava mukanaan?
Lalli kirjoitti: Kaikki vastakkaiset mielipiteet on joko kateellisten panettelua, väsynyttä meininkiä tai Halmisen :P
Avatar Jari Kuskelinin ottama.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Verierä”