Viikkotiedote 19

Valvojat: Ylläpito, Järjestäjät

Vastaa Viestiin
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 347
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viikkotiedote 19

Viesti Kirjoittaja pt » Tiistai, 11.05.2010 21:37

Viikkotiedotteessa tällä viikolla: lisäinfoa ruoasta ja ruokailuista, lopuksi värväystä työväkeen.


Ostoruokailun sisältö

Seuraavat ruokailut sisältyvät 25€ hintaiseen ruokailupakettiin, joka pitää siis varata ilmoittautumisen yhteydessä:


Lauantai

* Aamiainen ennen taistelujen alkua: puuro, leipä, jugurtti, levitteet, tee ja kahvi jne.

* Lounas aamupäivä- ja iltapäiväskenaarioiden välissä: hyvä ja täyttävä lämmin ruoka, salaatti, leipä, juomat

* Illallinen taistelujen jälkeen: erinomainen ja täyttävä pitohenkinen lämmin ruoka


Sunnuntai

* Aamiainen ennen taistelujen alkua: puuro, leipä, jugutti, levitteet, tee ja kahvi jne.

* Lounas aamupäivä- ja iltapäiväskenaarioiden välissä: hyvä ja täyttävä lämmin ruoka, salaatti, leipä, juomat


Varsinainen ruokalista tarkentuu myöhemmin, tiedotamme kyllä sitten siitä. Ruokalajivalinnoissa otetaan huomioon tämänvuotinen historiateema. Ruokailun tuottaa turkulainen CC Catering.

Kaikki ruokailut tarjoillaan Linnavuoren Eräkeskuksen alueella. Omia astioita ei tarvitse tuoda mukaan, käytämme kertakäyttöastioita. Kasvisruokailijat huomioidaan mahdollisimman täyspainoisilla kasvisruoilla. Kaikki ruoat ovat vähälaktoosisia. Gluteenittomat ruoat mahdollista järjestää keliaakikoille.Omilla ruoilla Sotahuutoon?

Tänä vuonna Sotahuutoon on siis mahdollista osallistua myös ilman ruokailupaketin ostoa, siis omiin eväisiin turvautuen. Näinhän ei ole aina ollut. Lähinnähän kyse on rahasta, siis siitä, että monien silmissä Sotahuutosta muodostuu turhan kallis kokemus yli 20€ ruokamaksujen kanssa, ja valitettava tosiasia on että alle kahdellakympillä ei tänä päivänä viittä ateria mistään saa. Eli koska emme kykene laskemaan ruokailullisen Sotahuudon hintaa alle kolmenkympin vaikka sitä haluisimmekin, niin tarjoamme ruokailutonta 10€ hintaista Sotahuutoa niille joille tuo ruokailullinen hinta on turhan suolainen. Tällöin ruokailuttoman osallistumisen valinneiden tulee huolehtia itse ruoistaan, kukaan kun ei viikonloppua ilman ruokaa taistele. Toki toivomme että mahdollisimman moni osallistuja ottaa ostoruokailun, se helpottaa meidän elämäämme eikä 25€ hinta viidestä täysipainoisesta ateriasta ole todellakaan liian suuri: mutta koska uskomme valinnanvapauteen ja haluamme pitää myös köyhät opiskelijat mukana bofferoinnissa, tarjoamme siis omatoimiruokailujen mahdollisuutta.

Omatoimiruokailujen sallimisesta on useina vuosina käyty vilkasta foorumikeskustelua. Asiaan on nähty liittyvän kahdenlaisia riskejä: ensinnäkin on kannettu huolta siitä jaksavatko omiin eväisiinsä turvautuvat taistelijat oikeasti riehua nuudelipussien voimalla koko päivää, ja toisaalta on pelätty että nämä omatoimikokkailijat hitaine trangioineen viivästyttävät koko tapahtuman kulkua ja vähentävät tärkeimmälle aktiviteetille eli taistelulle pyhitettävää aikaa. Nämä seikat mielessä päätimme antaa muutamia ohjeita omatoimiruokailun valinneille henkilöille.

Omatoimiruokailijan muistisäännöt:

1. Syö riittävästi ja oikeanlaista ruokaa että jaksat taistella! Se, minkälaisilla aterioilla kukin jaksaa päivän riehua on tietenkin täysin yksilöllistä: joku tykkää syödä pieniä aterioita lyhyin väliajoin, toinen vetää jättiaamiaisen ja jaksaa sillä iltaan asti. Tiedosta siis omat tarpeesi ja valmistaudu ruokailemaan niiden mukaan. Jos epäilet ettet kykene tuottamaan itsellesi riittävää määrää ruokaa tapahtumassa, kannattaa ehdottomasti ottaa mieluummin ostoruokailu kuin pyörtyä kentälle.

2. Ymmärrä, että Sotahuuto ei odota nuudeliesi kiehumista! Jos ruokasi laitto kestää kauan, voi olla että missaat skenaarioita. Ryhmäsikään ei välttämättä tykkää jos puutut rivistä ruonlaittoviivästysten takia. Tapahtuman aikataulu seuraa vain ostoruokailuja! Jos et osaa valmistaa itsellesi riittävää ruokaa riittävällä nopeudella, suosittelemme ostoruokailun ottamista.

3. Täydennä ruokavaliotasi energiapatukoilla, hedelmillä, rusinoilla, suklaalla ym. perinteisillä lisämuonilla skenaarioiden välissä mikäli epäilet etteivät varsinaiset ruokasi riitä ylläpitämään taistelukuntoasi.

4. Säästä paljon valmisteluaikaa vaativien ruokien laitto niille aterioille jolloin on enemmän aikaa: etenkin lauantain iltaruoka on tällainen, koska sen jälkeen ei enää taistella eli voit halutessasi tehdä ateriasi vaikka kuinka hitaan kaavan mukaan. Lisäksi kumpienkin aamiaisten valmisteluun saa lisäaikaa kun yksinkertaisesti laittaa herätyskellon soimaan hieman aiemmin. Vastaavasti molemmat lounastauot ovat lyhyitä ja hektisiä, eli niiden aikana ei kannata ruveta tekemään mitään aikaavievää ruokaa: jos uskoo pärjäävänsä kylmällä lounaalla, kannattaa satsata sellaiseen mieluummin kuin lähteä keittelemään vettä tai hiillostelemaan grilliä.


Ruoanlaittofasiliteetit omatoimiruokailijoille:

Retkikeittimien käyttö on sallittu oletusarvoisesti kaikissa sopivissa paikoissa, esim. leirialueella.

Grillaus on sallittu vain erikseen merkityillä grillauspaikoilla (nuotiopaikkojen yhteydessä). Koskee myös kertakäyttögrillejä.

Nuotiolla paistaminen on sallittu tietenkin vain nuotiopaikoilla. Nuotiopuut tapahtuman puolesta, mutta järjestyksenvalvojat määrittelevät milloin nuotioissa voidaan pitää tulta: esimerkiksi lounastauoilla ei ole syytä tehdä tulta koska tauko kestää niin vähän aikaa ettei nuotion sammumista voida valvoa.

Alueella oleva keittokatos on ruokailuaikoina varattu vain ostoruokailujen tarjoilua varten!


Etkö päässyt poliisikouluun? Tule järjestyksenvalvojaksi!

Tapahtuman hinnan ja ruokailun pääpiirteiden selvittyä mietittekin varmaan jo, että vau, tulee saletisti herkulliset mätöt! Mutta mikä hätään, jos kukkaroa kiristää ja silti tekisi mieli mehevää apetta? No, järjestäjillä on ilo ilmoittaa, että työvoiman puolella on vielä vapaita paikkoja kortillisille järjestyksenvalvojille sekä muutamalle järjestysmiehelle. Järjestyksenvalvojat pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan, ja molemmat saavat ilmaisen ruoan! Lisäetuina mainittakoon päheä Sotahuuto-staffipaita sekä SAUNA.

Nappaako? Lähetä pikimiten osoitteeseen sotahuutotyovoima (at) gmail.com seuraavat tiedot:

* Nimi
* Ikä
* Sähköposti
* Puhelin
* Mihin työtehtäviin haluat ilmoittautua?
* Milloin pääset tulemaan paikalle? Huomaa, että joidenkin työtehtävien suorittaminen vaatii käytännössä perjantaina paikalle saapumista.
Mahti
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 1679
Liittynyt: Perjantai, 24.02.2006 13:40
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Mahti » Tiistai, 11.05.2010 21:43

Kuinka pitkiä lounastauot ovat kokonaisuudessaan? Yleensähän ne ovat venyneet melkoisiksi maratoneiksi, kun ihmiset on jonottaneet ja santsailleet. Mikäli tauot ovat yli puolen tunnin luokkaa ehtii tumpulampikin tekemään muonat trangialla. Olisi kiva tietää mahdollisimman pian tarkahkoja aikoja (tai arvioita niistä) niin osaa varautua oikeanlaisella eväällä.
Sotahuuto 2012 pääjärjestäjä

Hyökkäys on aggressiivista toimintaa.
Avatar
Haltia
Kuningas
Viestit: 2733
Liittynyt: Maanantai, 28.05.2007 12:45
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Haltia » Perjantai, 14.05.2010 18:53

Onko kenttäruokailua vai kaikki fiksusti siel pääalueella?
Selene! Nainen, liity meihin!
http://selenejousineidot.multiply.com/
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 347
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pt » Perjantai, 14.05.2010 21:16

Varsinaisen aikataulun julkistamme kesäkuussa, mutta sanotaan nyt niin että alle tunnissa ei tämänkokoisen tapahtuman lounastaukoa saa mitenkään hoidettua ja hirveästi yli tuntia siihen ei toisaalta viitsisi uhrata, eli sillä linjalla.

Kaikki ruokailut ovat näillä näkymin samassa paikassa, ei siis kenttäruokailuja. Valtaosa skenaarioista kun tosiaan ovat hyvin lyhyen matkan päässä pääalueesta.
Avatar
Haltia
Kuningas
Viestit: 2733
Liittynyt: Maanantai, 28.05.2007 12:45
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Haltia » Perjantai, 14.05.2010 21:44

pt kirjoitti:Kaikki ruokailut ovat näillä näkymin samassa paikassa, ei siis kenttäruokailuja. Valtaosa skenaarioista kun tosiaan ovat hyvin lyhyen matkan päässä pääalueesta.
Hienoa, eli ehtii hakemaan ruokaa omalle osastolleen. Jeesh. Tämä tieto riittää, kiitos.
Selene! Nainen, liity meihin!
http://selenejousineidot.multiply.com/
Mr McTwister
Paroni
Viestit: 217
Liittynyt: Maanantai, 05.10.2009 18:57

Viesti Kirjoittaja Mr McTwister » Perjantai, 14.05.2010 21:55

Varsinainen ruokalista tarkentuu myöhemmin, tiedotamme kyllä sitten siitä.
Hernekeittoa? :wink:
Avatar
Archibald
Marsalkka
Viestit: 2182
Liittynyt: Torstai, 30.03.2006 19:56
Paikkakunta: Stockholm

Viesti Kirjoittaja Archibald » Lauantai, 15.05.2010 07:50

Onko mahdollista saada joku erivärinen (ruoka)ranneke jos haluaa vain aamupalaa? Kunnon aamupala ja kahvi kuulostaa houkuttelevalta...


-a
Avatar
Sefraim
Herttua
Viestit: 556
Liittynyt: Keskiviikko, 07.05.2008 15:41
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Viesti Kirjoittaja Sefraim » Sunnuntai, 16.05.2010 17:26

Veikkaanpa että se on kaikki tai ei mitään, erivärisiäkin rannekkeita on hankala valvoa tarkasti.
Jos Sotahuuto olisi korttipakka, Camulos olisi jokeri. Ikinä ei tiedä mitä siitä tulee loppujen lopuksi.

Entistä Camulosin komentoporr(s)asta. Kuninkaantekijät II - Pääjärjestäjä ½.

KT2 Hauholla 16-18.8.2013!
Mr McTwister
Paroni
Viestit: 217
Liittynyt: Maanantai, 05.10.2009 18:57

Viesti Kirjoittaja Mr McTwister » Sunnuntai, 16.05.2010 19:20

Aye,kun aletaan vielä valitsemaan mitkä ateriat halutaan niin menee kyllä jo liian ronkeliksi.
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 347
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pt » Maanantai, 17.05.2010 18:27

Ruokailun suhteen on kaikki tai ei mitään -linja, eli liialliseksi sähläykseksi menisi jos ryhdyttäisiin yksittäisiä aterioita myymään.
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Torstai, 20.05.2010 20:56

Ehtiikö sotahuuto järjestyksenvalvoja kaikkiin skenaariohin?
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Avatar
Julius
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 248
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 14:56
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Julius » Lauantai, 22.05.2010 13:25

Moi,

Ei välttämättä. Järjestyksenvalvoja voi joutua jättämään skenaarioita väliin, tosin ei kuitenkaan montaa. Mitä enemmän järjestyksenvalvojia, sitä paremmin saadaan vuorot jaettua.
pseudothei
Paroni
Viestit: 193
Liittynyt: Lauantai, 30.05.2009 20:50
Paikkakunta: kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja pseudothei » Sunnuntai, 23.05.2010 23:28

millos armeija jako tulee että mitkä kuuluu mihinkin armeijaan tai armeija kuntaan
Si vis pacem, para bellum.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoitukset”