Viikkotiedote 18 (sisältää kuvia)

Valvojat: Ylläpito, Järjestäjät

Vastaa Viestiin
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 343
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viikkotiedote 18 (sisältää kuvia)

Viesti Kirjoittaja pt » Torstai, 06.05.2010 19:17

Noniin, tästä alkavat viikottain ilmestyvät tiedotteet. Kaikki ovat varmaan jo huomanneet että ilmoittautuminen on alkanut? Tuonne http://sotahuuto.greywolves.org/tapahtu ... autuminen/ vaan ilmoittautumaan!

Ensimmäinen viikkotiedote käsittelee tapahtumapaikkaa ja sen fasiliteettejä. Linnavuoren Eräkeskus Maskussa on siis partiolaisten omistama leirikeskus. Alueeseen kuuluu metsää, järvi ja lampi, aito linnavuori ja paljon muuta. Alueella on myös useita majoitusrakennuksia, katoksia, laavuja ja kotia, laajat leirialueet: paikka on hyvin rauhallinen ja suorastaan erämainen siitä huolimatta että se sijaitsee lähellä Turkua ja hyviä tieyhteyksiä.

Pari viimeisintä Sotahuutoahan on järjestetty taajamissa koulujen tiloja hyväksi käyttäen. Tämän vuoden Sotahuudossa on otettu tarkoituksella hieman erilainen linja: niinpä Sotahuuto 2010 on tapahtumapaikkansa puolesta hitusen erähenkisempi kuin muutaman aiemman vuoden vastineensa. Tietyt puitteet ovat leirikeskuksessa luonnollisesti vaatimattomammat kuin keskiverto koulussa (suihkujen puute, rajoitut sisätilat yleensäkin) mutta toisaalta ulkotilat tarjoavat niin loistavat mahdollisuudet tapahtuman järjestämiseen että katsomme niiden kirkkaasti ajavan ohi perinteisemmästä kouluratkaisusta.


Leiriytyminen: hienot leireilymaastot valmiiksi raivattuine telttapaikkoinen, puisia telttapohjia nopeimmille. Armeijakohtaiset telttailualueet komentotelttoineen.

Vessat: lukuisia huusseja sekä biovessoja alueelle ripoteltuna. Bajamajoja. Työntekijöille aito moottorivessa päärakennuksessa.

Peseytyminen: lampi ja järvi itsensä kastelemista varten. Käsienpesupaikka ruokailukatoksessa. Työntekijöille sauna päärakennuksessa. Ensimmäinen henkilö, joka kysyy miksi saunaa ei voida tarjota kaikille voittaa uuden mersun. Telttasaunojen pystytys rantaan mahdollista omatoimisesti (yhteys järjestäjiin kuitenkin etukäteen, jos aiotte telttasaunoja tuoda).

Sisämajoitusta: tarjolla rajoitetusti, noin 40 paikkaa (osa näistä sängyissä), majoitusrakennuksissa sekä lisäksi ehkä saman verran laavuissa ym. katetuissa ulkotiloissa. Tulevat jakoon myöhemmin, osa tarveharkinnalla, näiden foorumien kautta. Telttapaikkoja komentoteltoissa tarjolla teltattomille.

Varakkaille ja mukavuudenhaluisille Turun ja ympäryskuntien runsaat majoitusliikevaihtoehdot käytettävissä lyhyen automatkan päässä.

Parkkeeraus: alueella rajoitetusti henkilöautopaikkoja, jotka jaetaan nopeimman oikeudella. Lisäksi erikseen paikkoja peräkärryille sekä busseille, ennakkovarauksella, näistä lisää myöhemmin. Kaikki henkilöautot eivät tule alueelle mahtumaan, neuvottelemme varaparkkipaikoista lähiseudun maatalojen alueilla ja mikäli nekään eivät riitä voidaan autoja parkkerata parin kilometrin päähän Humikkalan kylään josta järjestäjät tarvittaessa järjestävät kuskien sukkuloinnin pois. Kannustamme kuitenkin kaikkia osallistumaan tilausbussikyyteihin tai ainakin optimoimaan henkilöautonsa kuljetukapasiteetin.

Julkisilla paikalle: mahdollista, ihan viereen ei busseilla pääse mutta järjestäjät voivat tarvittaessa järjestää kuljetusta esim. Turku-Pori -tien varresta tapahtumapaikalle. Tästä lisätietoa myöhemmin.


Se yleisistä käytännön asioista. Sitten siirrytään oikeasti kiinnostaviin juttuihin, eli taistelumaastoihin.

Pitkiä siirtymiä taistelupaikoille ei tule olemaan paljoakaan! Valtaosa skenaarioista taistellaan Eräkeskuksen alueella muutaman sadan metrin säteellä leirialueista. Kenttätaistelut ovat hieman etäämmällä, noin 1,5km kävelymatkan päässä: kentälle ja sieltä pois kävellään viikonlopun aikana kuitenkin vain kerran, joten tuon kävelyn ei pitäisi ketään liikaa uuvuttaa.

Metsää tullaan hyödyntämään paljon. Alueelta löytyy muun muassa laajoja valoisia avokallioita:

Kuva

Harvennettua kangasmetsää ja suota:

Kuva

sekä jänniä kohotettuja polkuja järven ympärillä:

Kuva

Kenttä on tavallista suomalaista kesantoa, paha siitä oli kovin ihmeellistä kuvaa ottaa:

Kuva

Herkkiä tunnelmakuvia pidentämään latausaikojanne:

Kuva

Kuva

Tässä sitten peseydytte pitkän taisteluntäyteisen päivän jälkeen:

Kuva

Tällä niityllä tullaan taistelemaan linnan hallinnasta:

Kuva
Avatar
Kommando
Herttua
Viestit: 830
Liittynyt: Perjantai, 06.02.2009 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kommando » Torstai, 06.05.2010 21:15

[onofftopic] Miksi kaikille ei voida tarjota saunaa? Sehän kuuluu suomalaiseen perinteeseen. Boffaajillekkin on yleistä, että koko päivän turpasaunan jälkeen mennään rentoutumaan saunaan.[/onofftopic]

Upeita maisemia! Eivät kyllä pitikittäneet latausaikaa. Oon aina ollut hieman erähenkinen ja tämmöisessä paikassa oleilu viikonlopun verran on kyllä ihan huippua. Pääsee uimaan järveenkin. Kertakaikkiaan hulppeaa. En ole ikinä ollut hyvä kirjallisessa ylistämisessä, mutta nyt ei vain sanat riitä. 200/10 pistettä paikasta ja toiset 200 tulevasta linnasta. :D


PS. Milloin sen mersun saa?
Rämäpää Rämäläinen 09-14, Etelän Imperiumin Insinööri -15, Akatemian Patterin Luutnantti -16, Valdyrin Skaldi -17-18.

PK-seudun hullu tiedemies
Beatific kirjoitti:Tulipa rekrytoitua oikea kultakimpale Pirttimäen treenileirillä :-)
Avatar
Kakure
Kreivi
Viestit: 358
Liittynyt: Tiistai, 10.07.2007 13:35
Paikkakunta: Savonlinna
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kakure » Torstai, 06.05.2010 21:27

Ei voi muuta sanoa, kuin että on hienot puitteet... viimeisessä kuvassa varsinkin!
"Ei mistään tule mitään, jos ei ole verenmaku suussa"
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Torstai, 06.05.2010 21:38

Linna mainittu!

Heh metsä mukavan vaikeakulkuiselta.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Viikkotiedote 18 (sisältää kuvia)

Viesti Kirjoittaja Falcata » Torstai, 06.05.2010 21:50

pt kirjoitti:Kenttätaistelut ovat hieman etäämmällä, noin 1,5km kävelymatkan päässä: kentälle ja sieltä pois kävellään viikonlopun aikana kuitenkin vain kerran, joten tuon kävelyn ei pitäisi ketään liikaa uuvuttaa.
Wait, tuohan tarkoittaa sitä että kenttätaistelua on vain yhtenä päivänä! : O

Onhan tuo hieno paikka, Lähi-Turku FTW! o/

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Mr McTwister
Paroni
Viestit: 217
Liittynyt: Maanantai, 05.10.2009 18:57

Viesti Kirjoittaja Mr McTwister » Torstai, 06.05.2010 22:06

No ei todellakaan for the win. Paikka on aivan <insert swearing here> kaukana kaikesta jossain west coastilla. Automatka tulee maksamaan yhtä paljon kuin huuto itse(ja ehkä enemmän). Olisi voinut olla mieluummin vaik keski-suomessa nii kellään ei olisi näin hullun pitkää matkaa.
No,ei kait siinä sitten mitään. Kiva kun huuto taas jaksattiin järkätä ja voimia järjestäjille ja muille sauvoille ja kiitos.
Avatar
ZamboNet
Rautasydän
Viestit: 3502
Liittynyt: Lauantai, 29.07.2006 14:37
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja ZamboNet » Torstai, 06.05.2010 22:24

Nyt odottelemaan vasta-avautumista Mr McTwisterille :D

Hyvältä näyttää paikat.
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5685
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja saloneju » Torstai, 06.05.2010 22:31

"Komentoteltta"? 8) Tarkoittaako tämä sitä, että järjestäjien puolesta jokaisen armeijakunnan leiriin on tulossa oma "keskusteltta" tms.? Kuulostaa hienolta, mitä se nyt sitten ikinä käytännössä tarkoittaakaan. :wink:
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Perjantai, 07.05.2010 01:17

Mr McTwister kirjoitti:No ei todellakaan for the win. Paikka on aivan <insert swearing here> kaukana kaikesta jossain west coastilla. Automatka tulee maksamaan yhtä paljon kuin huuto itse(ja ehkä enemmän). Olisi voinut olla mieluummin vaik keski-suomessa nii kellään ei olisi näin hullun pitkää matkaa.
No,ei kait siinä sitten mitään. Kiva kun huuto taas jaksattiin järkätä ja voimia järjestäjille ja muille sauvoille ja kiitos.
Suomen väestöllinen keskipiste on itseasiassa keski-suomen sijaan Faban pelipaikalla eli Hauhossa. Tosin sotahuutajien jakauma ei välttämättä ole väestöä vastaava joten sohulle pitäisi ehkä laskea oma websterin piste.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Automaattinen
Komentaja
Viestit: 1600
Liittynyt: Tiistai, 14.02.2006 23:00
Paikkakunta: Mouhijärvi

Viesti Kirjoittaja Automaattinen » Perjantai, 07.05.2010 03:50

Jesua Sukaton kirjoitti:Linna mainittu!
NO ON!

Ja kuvista viimeinen tähän yhteyteen pistää jo sotajalan vipattamaan!!

Tulossa on siis erittäin nerokas tapahtuma! Kaikki kunnia järjestäjille!
On mahdollista että ajattelen, näin ollen voin myös olla olemassa.
Avatar
Rackham
Kreivi
Viestit: 424
Liittynyt: Maanantai, 30.04.2007 03:09
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Rackham » Perjantai, 07.05.2010 07:59

Mr McTwister kirjoitti:No ei todellakaan for the win. Paikka on aivan <insert swearing here> kaukana kaikesta jossain west coastilla. Automatka tulee maksamaan yhtä paljon kuin huuto itse(ja ehkä enemmän). Olisi voinut olla mieluummin vaik keski-suomessa nii kellään ei olisi näin hullun pitkää matkaa.
No,ei kait siinä sitten mitään. Kiva kun huuto taas jaksattiin järkätä ja voimia järjestäjille ja muille sauvoille ja kiitos.
Kikkade. Kyl mulle maistuu kaikki taistotapahtumat Nivalasta Turkuun vaikka livetänki ihan Oulussa asti. Mut enideis, ennenku mennään legendaariseen sotaan priorisointikysymyksistä.

Mun opiniooni maastoihin on yhtäläinen tuon automatisoidun maahinkaisen kanssa.
Moskau, moskau.
Avatar
Evert
Kreivi
Viestit: 442
Liittynyt: Torstai, 22.11.2007 17:19
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Evert » Perjantai, 07.05.2010 08:14

Mahtavan näköinen mesta! En malta odottaa... Vielä 56 päivää eli n. 1.86666667 kuukautta :(

LINNA! JES!

Harmi etten kerenny kysymään saunasta ensimmäisenä, mersulle ois ollu käyttöä :(
En ole filosofi, mutta voin vilkaista.
Avatar
Waaagh
Ritari
Viestit: 72
Liittynyt: Sunnuntai, 09.09.2007 20:03
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Waaagh » Perjantai, 07.05.2010 12:40

Mites kun mulla olis mahdollisuus ehkä käyttää tuollaista heppakuljetusautoa (kuorma- autokokoa) sohuun tullessa niin että mitenkäs sen saisi mahtumaan yhtään mihinkään?

Ja siis kuljettaisin sillä varusteet ja joitakin tovereita, en hevosia :D
Olis nimittäin jees koska sit ei muiden TURAlaisten (ja muslem- pääjaoksen) tarttis säätää ylimääräistä peräkärryjen ja ylimääräisten autojen kanssa koska tonne mahtuu enemmän.

Ongelma siis tosiaan tila, onko sitä vai ei? Alkuperäisen infon mukaan jäi vähän epäilevä olo mutta kysyn nyt kuitenki.
Me tank you deps
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 343
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pt » Perjantai, 07.05.2010 18:31

Mites kun mulla olis mahdollisuus ehkä käyttää tuollaista heppakuljetusautoa (kuorma- autokokoa) sohuun tullessa niin että mitenkäs sen saisi mahtumaan yhtään mihinkään?
Kyllä pitäisi mahtua: tapahtumapaikalla mahtuu pyörittelemään vaikka rekkaa, ongelma eivät ole yksittäiset isot kulkuneuvot vaan niiden kumulatiivinen vaikutus. Laitetaan myöhemmin lisää tiedotusta parkkeerauksesta yleensäkin, sekä näiden peräkärryjen, heppakärryjen, bussien, asuntovaunujen sekä sotalaivojen sijoittelusta. Se että kaikki eivät mahdu Eräkeskuksen alueelle ei siis mitenkään estä näiden tuontia, sillä kuten sanottu täydentäviä parkkipaikkoja selvitetään, ja aina on mahdollista käydä sitten viemässä ylimääräiset ajoneuvot tai kärryt vaikka läheiseen taajamaan kadunvarsiparkkiin, ja me luvataan kyllä käydä poimimassa kuskit sieltä henkilöautolla.
Avatar
Kriina
Asemies
Viestit: 12
Liittynyt: Sunnuntai, 18.05.2008 20:05
Paikkakunta: Iisalmi

Viesti Kirjoittaja Kriina » Perjantai, 28.05.2010 20:50

Jestas miten kaunis ja upea on paikka.

Tuommoisien vuorenmöhkäleiden äärellä taisteluista/poseerauksista saa hienoja valokuvia. Himottaisi ottaa kamera mukaan, mutta kun ei voi tehdä kahta asiaa yhtä aikaa. Eikähöhän siellä tosin ole taas valokuvaajia ikuistamassa sotailua. 8)
Odotuksesta huokaillen.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoitukset”