Skenaariot ja juoni

21.-23.8.2009 Hauholla (http://fantasybattle.ryhmarama.fi)
Viestiketju Lukittu [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Skenaariot ja juoni

Viesti Kirjoittaja Azor » Tiistai, 25.08.2009 01:06

Puolujakojen muutokset ovat lainauksia.
Skenaariot ovat lihavoituna.
"Demot" kursivoituna


Lauantai
Lumenor, Camorra, Norretia
vs.
Örkit, Epäkuolleet, Haltiat
Kentät (2 kpl)
Kentällä taisteltiin raivoisasti. Ensin Ihmisten Liitto voitti selkeästi, sitten Haltioiden, Örkkien ja Epäkuolleiden koalitio. Lopullinen hallinta selvisi vasta seuraavassa skenaariossa.

Kentän hyökkäys
Molemmat osaston saivat muutaman minuutin välein lisäjoukkoja. Ihmiset keskitetysti yhdestä paikasta, Epäkuolleet ja Haltiat kentän toiselta laidalta ja Örkit linnalta. Ihmisten Liitto saavutti kentällä asetetuista pisteistä 2/3. Heittokonepiste jäi vihollisten haltuun, joten linnaan piti rynnäköidä. Sparta puolusti Ajattaren vierellä seisten konetta hienosti.

Linnat (2 kpl)
Epäihmiset puolustivat raivokkaasti ja saivat myös vallattua linnan takaisin petturuuden jälkeen.

Senara oli paljastanut Luciukselle Suuren Hengen majailevan Härkälinnassa. Lucius paljasti korttinsa ja tehneensä sopimuksen Örkkien kanssa ja syytti Senaraa noituudesta yrittäen hirttää tämän. Tavoitteena oli vähentää Henkeä suojelevan ja sen voimien kanavoimisen estävää verenperimää taas yhdellä (vain Senaran siskon Adela olisi ollut jäljellä). Tuntematon barbaari ja haltioiden Verlyn pelastivat Senaran. Haltiat eivät halunneet, että Hengen salaisuudet joutuvat Luciuksen käsiin.
Lumenor, Örkit, Epäkuolleet,
vs.
Norretia, Haltiat, Camorra
Siirtyminen
Puoluejaot vaihtuivat. Camorra sai kirjeen, jossa Oraakkeli kehoitti Alexandrosta irtisanotumaan Luciuksen pimeistä suunnitelmista. Lumenor seisoi johtajansa takana, vaikka tämä näytti vehkeilevän Örkkien kanssa. Ainakin Katumus, oli samaa mieltä, että Senara oli noita ja vääräuskoinen. Epäkuolleet huomasivat, että Luciuksesta houkui Magiasotien aikaisia voimia. Paljastui vasta myöhemmin mistä se johtui.

Camorra, Haltiat ja Norretia siirtyivät kohti Härkälinnan metsiä tavoitteenaan löytää Senaran sisko Adela, joilla Senaran mukaan voi olla vastauksia. Heidän etenemisensä pysäytettiin vihollisen toimesta. Tosin epäkuolleet menettivät molemmat johtohahmonsa Camorran ovelasta kierrosta.

Kota
Edellisen voiton siivittämänä Luciuksen organisaatio ehti Kodalle ensin, josta löytyi Adela piirtelemässä mystistä silmäsymbolia. Teurastaja jätettiin kodan läheisyyteen. Tiedettiin, että Senaran ja liittolaisten joukot tulisivat paikalle pian ja nämä pyrittiin väijyttämään.

Senara astui ansaan. Adela surmattiin Teurastajan toimesta joka pakeni kenenkään estämättä. Koko alue täyttyi savulla

Väijytys onnistui. Voitto Lumenorille, Epäkuolleille ja Örkeille.

Lucius lahjoi Camorran astumaan puolelleen. Epäkuolleet eivät kuitenkaan pysyneet lojaaleina, sillä he ymmärsivät, että Lucius pelaa oikeastaan heitä vastaan: Adelan tiedot olisivat voineet olla linkki heidän menneisyyteensä
Lumenor, Camorra, Örkit
vs.
Epäkuolleet, Norretia, Haltiat
Risk
Härkälinnan metsissä oli useita pisteitä, joissa houkui magiaa. Jossain niistä saatoi olla avaimia Suuren Hengen sinetöimiseksi tai avaamiseksi. Myös Adelan kota, josta saattoi löytyä tämän jälkeen jättämiä tietoja, oli yksi hallittavista kohteista. Epäkuolleet, Norretia ja Haltiat hallitsivat enemmän.

Pikasaatto
Kodan läheisyydestä löytyi Aamunkoin pappi, joka väitti tietävänsä alueella tapahtuneista mystisistä asioista ja Adelan tiedoista. Epäselväksi jäi, oliko hän vain seniili mies, sillä Norretia, Epäkuolleet ja Haltiat estivät saaton ja surmasivat miehen, ennen kuin tämä ehti paljastaa mitään Luciukselle. Tarkka haltiakeihäs oli teon takana.

Illalla Camorran Oraakkeli saapui paikalle ja sätti Alexandrosta toimimisesta tahtoaan vastaan. Hän paljasti, että Lucius oli Mestari ja Örkkihyökkäysten takia. Tämän takia hän säteili magiaa, sillä mystinen Mestari (kenties Henkiolento?) ilmeisesti ottaa voimaa haluavia astiaksi, joiden kautta voi ilmentyä. Jäi epäselväksi, mitä Mestari todella haluaa, sillä Uther, Luciuksen oma luottomies, surmasi päällikkönsä.

Harvojen ja Valittujen löytämä aarteenetsintä skenaario yöllä paljasti, että Oraakkeli oli transsissa metsässä. Lisäksi löytyi Viherkiveä. Magiasotien aikaista. Hmmmm...

Sunnuntai
Lumenor, Camorra, Norretia
vs.
Örkit, Epäkuolleet, Haltiat
Oraakkeli
Aamulla tavoitteeksi tuli molemmille joukoille löytää Oraakkeli, sillä tämä oli ilmeisesti törmännyt hyvin voimakkaisiin asioihin. Oraakkeli löytyi surmattuna kummulta. Lucius, jota Mestari oli koskettanut, oli herännyt henkiin (tämä läppä oli Ihan Pakko Tehdä :) ).

Epäihmiset veivät skenaarion. Koska Örkit ja Haltiat olivat suurin edustus armeijassa, he saivat haltuunsa kummulta Oraakkelin löytämän ja hautaamaan arkun 3 osapuolen skenaarioon. Camorran Alexandros, rotta mieheksi, teki heti Oraakkelin kuoleman jälkeen taas sopimuksen Luciuksen kanssa.

Lumenor ja Norretia ajautuivat liittoon, jota oikeastaan kumpikaan ei halunnut. Varsinkaan Lumenorin joukot, jotka pitivät Senaraa edelleen noitana. Lumenorin Utherilla ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja vähien liittolaistensa suhteen.
Camorra, Epäkuolleet
vs.
Örkit, Haltiat
vs.
Lumenor, Norretia
Arkku
Arkusta kuului koko skenaarion ajan omituista ääntä, rumpujen pärinää ja manausta. Se mahtoi sisältää jotain Magiasotien aikaista?

Örkit ja Haltiat menettivät arkun Epäkuolleiden ja Camorran epäpyhälle liitolle. Lumenorin ja Norretian loppurynnäkkö oli hieno ja se huomiotiin sodan jumalien toimesta. Se tosin tuli liian myöhään. Arkku jäi Epäkuolleille ja Camorralle.

2 vs. 4
Lumenor, Norretia
vs.
Camorra, Epäkuolleet, Örkit, Haltiat
Epäkuolleiden Ajatar imi arkun tiedot itseensä. Hän tiesi, että linkki menneisyyteen on Suuri Henki ja Härkälinna. Ajatar sai (Luciuksen koko ajan halajamat) voimat käskyttää ja muuntaa Henkeä. Lumenorin ja Norretia pyrkivät estemään tämän pääsyn alueelle ja saivat yhden respan, jonka voivat käyttää kun halusivat. Ajatar sai nuolen käteensä ja tappo hyvin lähellä, jolloin tiedot olisivat pyyhkiintyneet tai pirstaloituneet.

Kentät (2kpl)
Haltiat liittoutuivat vihdoin Lumenorin kanssa ja saivat Lumenorin mukaan tuhoamaan koko vaarallisen ja voimakkaan Hengen. Tämä oli haltioiden Camosin tavoite koko ajan, sillä Henki oli ilmeisesti Magiasotien aikainen. Historia ei tiedä kertoa, mitä Camorra sai sopimuksesta, mutta se astui myös edellisten rinnalle.

Norretia ei halunnut jumalansa tuhoutuvan, vaan liittoutui vanhan vihollisensa rinnalle, örkkien. Epäkuolleet halusivat vastauksia Hengeltä. Ajatar valmistautui muuntamaan Henkeä omiin tarkoitusperiinsä.
Lumenor, Haltiat, Camorra
vs.
Epäkuolleet, Örkit, Norretia
Epäkuolleet, Örkit, Norretia tehtiin kentälle molemmilla kerroilla. He perääntyivät linnaan, jossa Henki oli jo murtaumassa irti. Verenperimä, joka piti sitä aloillaan, oli hyvin heikko. Epäkuolleet olivat vihdoin saamassa äärimmäisen vanhan ja voimakkaan olennon puolelleen ja ehkä vastauksia miksi heidät oli luotu.

Linnan loppumättö
Viimeinen taistelu, kaikki riippuu tämän taistelun lopputuloksesta, myös se voittavatko Haltiat vai Epäkuolleet.

Linnassa hyökkääjällä oli kaksi ja puolustajalla yksi respa. Hyökkääjällä oli 30 minuuttia aikaa saada kaksi (kolmesta mahdollisesta) johtohahmoistaan koskettamaan linnan pihalla sijainnutta pylvästä, josta oli kontakti linnan alla tuntemattomissa olosuhteissa majailevaan Suureen Henkeen. Taistelu oli sanalla sanoen eeppistä. 4 sekunttia ennen ajan loppumista Uther ja Alexandros koskettivat pylvästä.

Henki tuhoutui.

...

Jotain kuului voiton riemun yli. Kenties Hengen viimeiset sanat vai heräsikö jotain muuta? Jotain mitä Henki oli koko ajan vartioinut? Alue täytyi savulla


Kuva
Viimeksi muokannut Azor, Torstai, 27.08.2009 11:51. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Trael
Kapteeni
Viestit: 114
Liittynyt: Maanantai, 06.07.2009 18:16
Paikkakunta: Turku
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Trael » Tiistai, 25.08.2009 02:38

Tota... Eikös tuossa lopussa otettu kaksi kenttämättöä ennen loppulinnaa.
Molempiin suuntiin kenttällä.

(Alussa ilmoitetun määrä '_ kpl' olevan lauantain skenaarioiden kohdalla... mutta tässä kohtaa ei...)

Typo vai vaikuttaako viimeaikojen faban johdattama unen vähäinen määrä tässämäärin muisteluun...

Muistelisin ainakin että ensimmäisessä
Camorra+Lumenor+Haltijat puoli koukkasi oikealta (linnan puolelta) ajaen puolustukseen jääneen vihollisensa sivustan täysin ja pussittaen jäljellejääneen vihollisen täyssaaroksiin tuhottavaksi.

Toisella kerralla toiseen suuntaan kenttällä.
Norretea yritti massakoukkausta samalta reunustalta, venyen hieman heikohkoksi ja ajautuen pois liittolaistensa avun ulottuvilta.
Camorra+Lumennor+Haltijat, edettyä heti alussa pois liikehdintää rajoittavien kenttähärpäkkeiden luota, onnistuivat iskemään koukkaanvan osaston sivuun saartaen ja tuhoten, kutakuinkin 6 tms riittävän nopeasti juossutta taistelijaa lukuunottamatta(?), täysin norretean koukkausosaston. Ravakan rynnäkön ja erittäin otollisen aseman ansio vieläpä lähes tappiotta, ainakin suhteessa tuhottuun vihollisvahvuuteen. norreteasta suuren osan (melkeimpä kaikkien?) poistuttua taistosta C+L+H pystyivät melko nopeasti vyöryttämään liikkeeseen päässeellä olevalla suuremmalla massallaan loput vihollisistaan.

noin mitä ylväillyn sotatarinahtavasti siitä vaiheesta väsyneenä tulee mieleen..

edit: ensimmäisessä: koukkasi... as in saartoi vihollisen armeijan mennen reunaneljänneksen läpi
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Falcata » Tiistai, 25.08.2009 10:50

Joo sunnuntaina oli kaks kenttää ennen linnaa., tosin molemmissa voittaja oli sama.

Meni näköjään himppasen tiukoille tuo voitto :D

Kiitokset Azorille nopeasta toiminnasta aiheen suhteen. :)

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Avatar
mosillan
Kapteeni
Viestit: 115
Liittynyt: Tiistai, 18.11.2008 17:57
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja mosillan » Tiistai, 25.08.2009 11:10

Saanee kysyä mikä tuo graafin "Coolit jutut" on? Kun siitä on saanut Dracunov ja Lumenor vain pisteitä, vaikkakin hyvin hyvin vähän :D

Ja eipä olisi Haltiat voittaneet ilman peikkopalloa, mutta parempi voitti tällä kertaa. :)
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Tiistai, 25.08.2009 11:24

Odottakaas vain seuraavaa kertaa. Epäkuolleet kyllä muistavat ketkä veivät voiton heidän nenänsä edestä. *Korvia raastavaa vinkunaa* Eivätkä Sormusaaveet alunperinkään luottaneet haltioihin.

Vaikkei olemassaolon tarkoitus selvinnytkään niin epäkuolleiden pistekehitys on kyllä kaunista katsottavaaa.
Viimeksi muokannut Jesua Sukaton, Tiistai, 25.08.2009 11:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Riffi
Sotilasmestari
Viestit: 84
Liittynyt: Sunnuntai, 15.03.2009 17:05
Paikkakunta: Vantaa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Riffi » Tiistai, 25.08.2009 11:25

mosillan kirjoitti:Saanee kysyä mikä tuo graafin "Coolit jutut" on? Kun siitä on saanut Dracunov ja Lumenor vain pisteitä, vaikkakin hyvin hyvin vähän :D

Ja eipä olisi Haltiat voittaneet ilman peikkopalloa, mutta parempi voitti tällä kertaa. :)
Lainaus toisaalta:

1. Haltiat (941)
2. Epäkuolleet (911)

Eikö peikkopallosta tullut 10 pistettä? Vai muistanko väärin. Jos se oli se 10 pistettä, niin sillon Haltiat olis voittanut ilman sitäkin. :)
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Tiistai, 25.08.2009 11:32

Niin. Se oli se viimein taistelu mikä ratkaisi.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5685
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja saloneju » Tiistai, 25.08.2009 11:50

Riffi kirjoitti:
mosillan kirjoitti:Saanee kysyä mikä tuo graafin "Coolit jutut" on? Kun siitä on saanut Dracunov ja Lumenor vain pisteitä, vaikkakin hyvin hyvin vähän :D

Ja eipä olisi Haltiat voittaneet ilman peikkopalloa, mutta parempi voitti tällä kertaa. :)
Lainaus toisaalta:

1. Haltiat (941)
2. Epäkuolleet (911)

Eikö peikkopallosta tullut 10 pistettä? Vai muistanko väärin. Jos se oli se 10 pistettä, niin sillon Haltiat olis voittanut ilman sitäkin. :)
Jos katsoo puhtaasti tota graafia niin väittäisin että tuo saatu pisteväli tuosta peikkopallosta on korkeampi kuin miltä lopullinen piste-ero näyttää Haltioiden ja Undeadien välillä. Eli joko graafi on tehty huonosti, tai sitten peikkopallo oikeasti ratkaisi pelin.

Muakin kiinnostais noi Coolit jutut :lol:

Toivottavasti ensi vuonna muuten armeijat ja värit pidetään samoina niin ihmiset pystyy paremmin panostamaan proppaukseensa ja valmistautumaan tapahtumaan!
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Tiistai, 25.08.2009 11:59

Peikkopallosta sai lopulta 30 pistettä selkeästä hallinnasta. Örkeille tilitettiin 10 pistettä menestyksestä jousiammunnassa.

Coolit jutut: pidimme Katumuksen ruoskintaa, meininkiä ja henkiinherätysrunoa hyvin päheänä, josta Lumenorille 10 bonuspistettä. Dracunovin sormusaaveet ja JP:n "jäätävä" asenne tuotti 10 pistettä.

Toki monet olisivat ansainneet lisäpisteitä. Johonkin täytyi raja tällä kertaa vetää.

EDIT: Viimeiset kaksi kenttää on yhdistetty pistelaskussa yhdeksi skenaarioksi, josta sai reilummin pisteitä.
EDIT2: Örkkien meininki olisi hyvinkin ansainnut bonuspisteitä, mutta tällä kertaa jäi antamatta. Eivät olisi onneksi vaikuttaneetkaan lopputulokseen.
EDIT3: Bonusglooriaa voisi jatkossa jakaa roppakaupalla enemmän
Viimeksi muokannut Azor, Torstai, 27.08.2009 11:56. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
mosillan
Kapteeni
Viestit: 115
Liittynyt: Tiistai, 18.11.2008 17:57
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja mosillan » Tiistai, 25.08.2009 13:23

Okei kiitos selvennyksestä.

Ja kyllähän se niin oli, että epäkuolleet hävisivät neljä taistelua kuin haltiat vain kolme, joten kyllä se voitto meni ihan oikeaan paikkaan :)

Kahtellaan ensi kerralla sitten kuka vie ja ketä :twisted:
Avatar
Styxe
Paroni
Viestit: 183
Liittynyt: Sunnuntai, 09.09.2007 22:17
Paikkakunta: Kerava
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Styxe » Tiistai, 25.08.2009 13:43

voi vitja! jos tosta coolit jutut pisteytyksestä olisi ilmoitettu etukäteen, niin olisi varmaan voinut olla enemmänkin sellaisia hienoja juttuja. mutta mielestäni se on todella hyvä idea, koska pisteet menivät ne ansaitseville, ja voisivat jatkossa motivoida ryhmiä kehittämään jonkun Oman Juttunsa.
2007 Auerbach-Galenit
2008-2013 Tuonen Korpit
2014 PeikonRiski
2015 Imperiumilla lainassa
2016-2017 RiskiRetkeläiset
2018 Valdyrilla lainassa
Avatar
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Haiden » Tiistai, 25.08.2009 15:05

Eikö minun eeppinen mutapaini voitto auttanut ollenkaan hiisiä voittamaan :cry:
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Avatar
Aarimoto
Työn Sankari
Viestit: 1323
Liittynyt: Sunnuntai, 24.09.2006 08:20
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Aarimoto » Tiistai, 25.08.2009 15:50

Mutapaini oli yksilösuoritus, josta kukin osallinen sai varmasti roimasti kunniaa, sinä etenkin!

Tuomaristo tosiaankin jakoi erinäisistä armeijahenkeen ja proppaukseen liittyvistä kokonaisuuden kannalta tapahtumanlaajuista peli-iloa nostattavista asioista pisteitä, ja niitä kyllä saivat kaikki armeijat ihan kivasti ansionsa mukaan. Kuten toisellakin tavalla tuomaroidussa SoHussa, oikeat armeijapariutumiset voivat auttaa huomattavastikin, mutta silti asenne oli meille tärkeä vaikutin.
Teh Aarimoto
Gonahtanut vanha karhu
Avatar
KatkaChee
Kreivi
Viestit: 346
Liittynyt: Torstai, 08.02.2007 04:08
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja KatkaChee » Lauantai, 05.09.2009 02:25

Saisko julkisuuteen metsä-Riskin pisteiden hallintatietoja, kuka hallitsi ja mitäkin ja kuinka kauan? Suurimman osan ajasta oli minulta muut kuin yksi tai kaksi pistettä hukassa, ja sitten marssittiinkin pokalla vastustajan respalle.
Avatar
Torppari
Suurmestari
Viestit: 481
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 18:48
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Torppari » Sunnuntai, 06.09.2009 00:45

Risk-pisteiden hallinta minuutteina. Haltiat Epäkuolleet Norretia hallitsi peliä.

Lumenor Camorra Örkit | Haltiat Epäkuolleet Norretia
Kota 13 | 44
Kumpu 1 | 54
Rinne 2 | 58
Eteläinen kivi 25 | 33
Pohjoinen kivi 24 | 36
Viestiketju Lukittu
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Palaa sivulle “Fantasy Battle I - Menneisyyden Kaiku”